Harta site-ului
Ajutor
O oră de educație civică în compania primarului comunei Corjova
O oră de educație civică în compania primarului comunei Corjova

Elevii claselor a VIII-a și a IX-a, îndrumați de profesoara Oprea Margareta, au vizitat primăria comunei Corjova.
Primarul Sergiu Oprea le-a oferit informații privind Competențele autorităților publice locale. Le-a vorbit despre atribuțiile de funcție ale primarului, ale consiliului local, despre desfășurarea ședințelor consiliului local. De asemenea, dl primar a pus accent și pe problemele cu care se confruntă primăria, despre implementarea
 proiectelor în localitate. D-nul Primar le-a vorbit elevilor despre calitățile ce le posedă un funcționar public, cum ar fi: omenia, cinstea, onestitatea, curajul etc.
Elevii au aflat multe lucruri noi, dar cel mai măreț lucru este reparația și lărgirea drumului central, care va fi realizat până în primăvară. Primarul ne-a îdemnat să participăm împreună cu părinții la bilunarul de salubrizare, care va demara în lunile aprilie, mai. Pentru a face curățenie la cimitirul satului ca să întâlnim frumos sărbătorile de Paști. Nu în ultimul rând ne-a îndemnat să participăm la alegerile parlamentare care vor fi organizate pe 24 februarie curent, cum s-a exprimat D-lui, participarea activă a cetățenilor este cheia succesului de viitor.
Vrem să-i aducem mulțămiri primarului Srgiu Oprea pentru colaborarea fructuasă cu gimnaziul Corjova,  pentru atenția pe care ne-o oferă la fiecare sărbătoare națională, pentru faptele frumoase care le face pentru localitatea Corjova.
                                                  Margareta OPREA, profesoară de educaţia civică din Gimnaziul Corjova

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

O oră de educație civică în compania primarului comunei Corjova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta